Exposure Expeditions


De dagar du spenderar ute i världen, under ytan, med kamera, är extremt värdefulla och för de allra flesta alldeles för få. Exposure expeditions riktar sig till dig som vill att resans innehåll, motiv och miljöer skall vara av absolut högsta kvalitet, utvecklande och produktiva.

Därför erbjuder vi tillsammans med Exposure Expeditions resor till de, enligt oss, mest intressanta destinationerna, under den rätta tiden tillsammans med ett riktigt fotoproffs som också är ditt eget bollplank under resan.

Klas intresse för färgglada saker under ytan startade redan som barn. I vuxen ålder tog det inte lång tid förrän Klas började arbeta som dykinstruktör och han är än idag en aktiv instruktör. Klas är en dykande pedagog, yrkesdykare och marinbiolog som nästan aldrig dyker utan en kamera. Det är nu femton år sedan Klas tog med kameran ner i nordiska och tropiska vatten vilket har resulterat i en stor samling undervattensbilder. Klas håller föredrag, skriver artiklar, publicerar bilder i tidningar och böcker samt medverkar flitigt i tidningar, radio och TV i sitt favoritämne – hajar och andra broskfiskar. Klas har dessutom vunnit Nordiska mästerskapen i UV-foto både 2007 och 2009 och dessutom placerat sig väl i flera internationella tävlingar.

Ni kan läsa mer om de resor som Klas är med på här till höger.