Vad ingår


Efter att vi har tagit emot din anmälan till fotografering så kommer du att få information från oss om fotograferingen. Du kan även gå in och läsa mer här på vår hemsida. Om du har frågor innan fotograferingen eller vill ha lite tips är du välkommen att maila eller ringa.

Fotograferingen tar ca 5 minuter och vi kommer att hinna ta 20-60 bilder beroende på hur samarbetsvänligt ditt barn är. Självklart blir det fler foton ju snabbare ditt barn gör sina dyk men detta behöver inte innebära bättre bilder utan endast fler chanser.

Vi kommer sedan att välja ut de bilder som vi anser är bäst. Vi tittar på:
Fotokvalitén: att bilden är skarp
Bra dykbild: att barnet ligger bra i vattnet
Barnets ansikte: att barnet tittar mot kameran och ser glad ut
Föräldrar: att de inte blåser bubblor, stirrar mm
Variation: vi vill helst kunna ge er lite olika bilder från olika dyk och utövningar

Bilderna bearbetar vi sedan i photoshop. Vi beskär bilden, ändrar ljus, färg, skärpa och kontrast. Vi tar bort saker som bubblor, belysta partiklar mm. Om ni önskar kan vi även ta bort blåmärke, rivsår mm.

Innan bearbetning

Efter bearbetning

Vi kommer att bearbeta fem bilder till er och ibland kan det även blir någon/några fler. Utöver de bearbetade bilderna så får ni alla bilder som vi har tagit på ert barn.

Du får alla bilderna av oss av flera anledningar:
* Det är roligt för er att se hur hela dyket går till trots att kanske bara en bild blev bra.
* För framtida fotograferingar kan ni lära er av era egna bilder. T.ex hur du som vuxen ska göra under vattnet.
* Det är ni som har äganderätten av bilderna. Ni får gärna göra förstoringar hos oss men ni kan även välja ett annat företag.
* Det är ni som har ansvar för era bilder. Vi sparar en kopia men vi garanterar inte back up på era bilder om ni skulle bli av med dem.
* Övriga bilder är inte alltid bra kvalitet på. De flesta fotografer vill inte lämna ut sådana här bilder men vi anser att ni har mer nytta av dem än att vi ska slänga dem.