Barnsimfoto


Stig Hagabadet 2014

Alla barn är vattenvana redan från tiden i mammas mage och en fantastisk möjlighet att

behålla dessa egenskaper är att börja på babysim. Det är en härlig upplevelse för både föräldrar och barn att känna friheten i vattnet och bli bekant med undervattensvärlden. Vattenvana är en färskvara och det är viktigt att man underhåller denna genom att simma regelbundet och eventuellt gå de fortsättningskurser som många simskolor erbjuder.

För att föreviga barnets kontakt med livet under ytan så erbjuder vi fotografering under vattnet. Vi har ett samarbete med flertal simskolor/simhallar och ni hittar mer information om dessa under ”Tider för fotografering”.

Är du intresserad av fotografering men går inte på någon simskola? Mer information och tider hittar du under ”Allmänna tider”. Vill du att vi ska komma till er simskola/simhall då hittar du mer information under ”Ny simskola/simhall”

Vi fotograferar varje barn under cirka 5 minuter. Vi tar både bilder när barnet dyker och är på ytan. Ni får alla bilderna som vi tar under fotograferingen på en cd-skiva och vi kommer att bearbeta (beskära, redigera)  5-6 av bilderna. Priset är 400kr-500kr beroende på vilka kostnader vi har för att hyra simbassängen. Mer info om priser, tider och anmälan hittar ni under ”Tider för fotografering”.

Vi fotograferar även syskonbilder. Boka in era barn på samma tid så får ni både enskilda bilder på varje barn och syskonbilder. Ni betalar per barn.

Varmt välkomna till den fantastiska undervattensvärlden.

P.S Tack alla våra underbara modeller som vi visar på dessa sidor.