Monthly Archives: januari 2013


Vår bok i butiken på Naturhistoriska


Nu finns vår bok att köpa även i butiken på Naturhistoriska museet i Göteborg.

Fantastiskt boksläpp


Tack alla som besökte oss på boksläppet på Naturhistoriska igår. Det var roligt att höra alla positiva kommentarer om boken och det glädjer oss att så många väljer att köpa boken. Hoppas ni alla får en stor nytta av den!

Boksläpp 23 januari på Naturhistoriska i Göteborg


Boksläpp:

Livet under ytan – en marin artguide

av Klas Malmberg

Nu släpper Malmöbaserade Förlag Waterglobe Productions den perfekta presenten till alla dykare och andra som är intresserade av livet under ytan längs Sveriges västkust.

Välkommen till releasemottagning av Klas Malmbergs bok Livet under ytan – en marin artguide på Göteborgs Naturhistoriska Museum i Slottsskogen den 23 januari klockan 18.

Författaren kommer att visa bilder och berätta om djurlivet på västkusten och det finns självklart möjligheter att köpa signerade böcker.

Livet under ytan – en marin artguide är rikt illustrerad med vackra undervattensbilder på en lång rad djur (och en del växter också) som lever i havet. Varje djur beskrivs kort och det finns också plats för anteckningar.

Boken är perfekt när du vill ta reda på vad det är du egentligen sett när du dykt eller snorklat, eller vad du fångat. Men det går lika bra att bläddra på måfå och lära sig mer om den rika undervattensvärlden.

Livet under ytan – en marin artguide är 132 sidor tjock, tryckt i färg och inleds med en genomgång av olika typer av livsmiljöer under vattnet.

Boken släpps i början av januari men redan nu kan du beställa den som julklapp till dina nära och kära (eller till dig själv!). Om du vill får du ett vackert färgkort som gåvobevis så levererar vi boken så fort den är tryckt.

Klas Malmberg är marinbiolog och undervattensfotograf. Han arbetar på Universeum i Göteborg men frilansar också för dyktidningar och har vunnit flera medaljer på de svenska mästerskapen i undervattensfoto. Klas är en av Sveriges ledande experter på nakensnäckor.

Boken finns att beställa på internetbokhandlare som Bokus och Ad Libris och kommer också att säljas på olika bokhandlare och dykcenter.

Du kan också köpa boken direkt från förlaget och författaren. Betala in 249 kronor (plus frakt 50 kronor om du inte hämtar boken i Göteborg eller Malmö) per bok till bankgiro 5418-8644 och sänd ett mail till info@waterglobe.net eller info@aquatilis.se där du anger namn, leveransadress samt hur många böcker du beställt och betalat för.

Förlag Waterglobe Productions

Marko Wramén

info@waterglobe.net

www.waterglobe.net

telefon 0708-414180

Aquatilis

Klas Malmberg