Monthly Archives: november 2012


Livet under ytan, en marin artguide


Boken är äntligen på tryckning och snart kan vi börja ta emot beställningarna. Vi hoppas såklart att detta blir årets julklapp!

Marinbiologibok på tryckning


Idag har vi lämnat in Klas marinbiologibok för tryckning. Boken heter Livet under ytan, en marin artguide och är en bok som passar alla som är intresserade av havet. Inom kort börjar vi ta emot beställningar här på hemsidan. Klas har tidigare gett ut en kursbok på samma tema för SSDF och detta är den uppdaterade versionen som istället är omgjord till en marin artguide.

Fotografering på Vattenfestivalen 6 januari


Nu har vi bokat in en tid för fotografering på Vattenpalatset i Lerum lördagen 6 januari kl 10-12 i samband med deras vattenfestival. Välkomna att anmäla er!

Föredrag på Fantasea


Igår höll Klas ett lyckat föredrag på Fantasea i Stockholm om Farliga och giftiga djur i havet. Kul att se så många deltagare med stort intresse för detta och bra frågor.

Föreläsning Fantasea

Ny artikel i tidningen DYK


Nu finns vår nya artikel i resespecialen i Tidningen DYK. Artikeln handlar om att fortsätta resa och dyka även när man fått barn. Läs den här på vår hemsida eller spring direkt och köp tidningen.