Monthly Archives: juni 2011


Klas i tidningen DYK


I nya numret av DYK har Stefan Bescow skrivit en artikel om dykning i Gulen. Självklart är nakensnäcksnörden Klas på plats och letar efter havets guld.

Marinbiologikurs Smögen 23-25 sep


För er som vill fördjupa er kunskaper i den underbara världen under ytan så erbjuder Kontiki Smögen tillsammans med Klas Malmberg en marinbiologikurs. Anmälan sker direkt till Kontiki.

Smögen 29-31 juli


Sista helgen i Juli, 29-31/7 kör vi en helg med inriktning på det marina livet.
Undervattensfotografen och marinbiologen Klas Malmberg finns på plats för att hjälpa till med tips och identifiering. Klas kommer även under helgen att hålla kortare presentationer i samband med lunch och middag. Baljor med djur kommer att finnas på plats för att betrakta djuren närmare.

Helgen kommer att ordnas som ett ’öppet hus’ så kom hit och dyk och passa på att lyssna på och prata med Klas. Ingen anmälan krävs förutom att ni bokar in er som vanligt. Vill ni ha middag och vara med på presentationen i samband med den så får ni boka det.

Dykning på Väderöarna för att fota alger


Har haft två underbara dagar hos Dyk-Leif för att fotografera alger åt SSDF. Har dykt med våra vänner Katarina och Ronny som driver Åsa dykcenter. Solen har visat sin bästa sida och vi hittade även nakensnäckor till Naturhistoriska museet.