Monthly Archives: maj 2011


Årets företagare på Tjörn


Grattis Sanna som blivit årets företagare på Tjörn. Sanna driver den fantastiska restaurangen på Klädesholmen Salt & Sill. Vi är väldigt stolta att Sanna vill ha våra tavlor hos sig. I fredags gästade hon dessutom Morgongänget.

Härlig dykhelg med Fantasea


I helgen har vi varit i Lysekil och dykt med 11 glada dykare från Fantasea i Stockholm. Härligt att se dessa vrakfantaster leta efter små nakensnäckor. Alla bös i vattnet från förra helgen var borta och vi hade riktigt bra sikt. Solen lyste härligt på oss under fredag & lördag. Vind fanns där men blåste inte på oss eftersom vi valde att dyka på rätt sida av gullmarn. Till hösten träffas vi igen och då ska vi ha lite mer bläckfisk. Tack alla för en supertrevlig helg. Ett stort tack även till Strandflickorna i Lysekil för bra boende och frukost.

Fotograferat för Vattenbubblan


Idag har vi fotograferat 18 härliga barn på Vattenbubblan i Skene. Roligt att samarbeta med Carina på Vattenbubblan. Idag passade vi även på att fotografera henne och dottern Anna.

Har nu sorterat bland 1500 bilder. Imorgon börjar jag bearbeta dem.

Vi kommer tillbaks till hösten igen!

Klas på P4 hela veckan


Klas pratar haj varje morgon på P4 9-13 maj.

Måndag 9 maj: Valhaj
Tisdag 10 maj: Pigghaj
Onsdag 11 maj: Sandtigerhaj
Torsdag 12 maj: Hammarhaj
Fredag 13 maj: Rävhaj

http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=2422&grupp=5674

Underbar dykhelg


Har haft en helt fantastisk dykhelg i Bohuslän. Började på lördagen i Gullmarn tillsammans med andra fotografer som Jennie Soriano bjudit in. Vi som samlades på Alsbäck var Christian Skauge, Marco Pennbrant, Tobias Dahlin, Suz och Klas & jag. Hade två härliga dyk bland piprensare, guldmus och upogebia. Medan flaskorna fylldes med nitrox satt vi i solen på Havets hus och åt glass.
Söndagen tillbringade vi på Väderöarna. Hade två fantastiska dyk med mängder av nakensnäckor, spökräkor och sjöharar. En god thailunch under ytintervallet och sen en timma sömn på klipporna.
Vilken härlig helg.