Monthly Archives: mars 2011


Vår nya e-handel


Som ni ser är vår nya e-handel ute sen några veckor tillbaks. Vi har en hel del kvar att göra innan den är helt i form. Om du hittar några fel eller konstigheter när du är inne och och söker får du gärna rapporterna detta till oss.

Rävhajar och jordbävning


Rävhajarna är närgångna och hammarhajarna syns oftare än vanligt. Det verkare som om det är rena skattkistan för nära möten med spännande hajar i Malapascua, Filippinerna. Lagom när den hemska jordbävningen drabbade Japan så började tydligen hajarna att synas och man kan ju stilla undra om det var något som hände i havet samtidigt i Filippinerna eller om det hela hänger ihop. Det finns ju rapporter på att andra djur reagerar i samband med jordbävningar och varför skulle inte hajarna reagera med tanke på deras finstämda sinnen som reagerar på tryckvågor, elektriska fält, magnetfält mm.

Åby, Hagabadet, Vattenpalatset och Vattenbubblan!


Välkomna att boka in era barn för fotografering. Tider och priser hittar ni under barnsimfotografering.

Stor uppslutning på Naturhistoriska


Idag kom det ett 30 tal personer och lyssnade när Klas pratade haj på Naturhistoriska museet i Göteborg. Det märktes att det var många hajfantaster i publiken och roligt med så många frågor.

Återträff på Universeum


Idag har hajgänget haft en trevlig återträff på Universeum. Deltagarna från resan visade sina bilder och filmer och sen blev det en specialguidetur av Klas. De fick se oceantanken och västerhavet från ovan. De som vågade fick även klappa en orm.

Tack alla för en trevlig dag och imponerande är att ni reser så långt bara för denna träff.