En helt fantastisk helg med opisthobrancher och grymma människor finns i mitt minne just nu. Här kommer listan på alla slemmiga djur som vi tittade på under helgen. Roligast tycker jag var att vi fick se den ovanliga gröngreningen i så många exemplar och så klart den mystiska Eubranchus-arten som ännu inte är identifierad… fortsättning följer… tackDive Team Lysekil och speciellt Malin för grym marktjänst och Nuditårta!!!

1. Ryggfotsnuding
2. Dvärgrygghorning
3. Spretrygghorning
4. Brokrygghorning
5. Snigelkott
6. Ålgräsnuding
7. Vårtborstnuding
8. Fransträdnuding
9. Tandfransläpp
10. Rödprickig kottnuding
11. Långkottnuding
12. Stjärnfläckad havscitron
13. Variabel havscitron
14. Blek sammetsnuding
15. Grön kamnuding
16. Gröngrening
17. Blåprickig solbadare
18. Eubranchus sp. Den okända nudingen